Actievoorwaarden 10 euro cashback Facebook

In deze actievoorwaarden hebben we het over 'jij' en 'wij'.

Jij bent een nieuwe student en maakt voor het eerst een account op Bookmatch.nl. Je wilt gebruik maken van de actie '10 euro cashback'. Voor studenten die al een account bij Bookmatch hebben geldt deze actie niet. De actie geldt bovendien alleen voor studenten die zich door de Facebookcampagne hebben aangemeld.

Wij zijn Bookmatch. Wij organiseren deze actie voor studenten bij het openen van een account bij Bookmatch.

De actievoorwaarden

  1. Je ontvangt 10 euro cashback als jij een nieuw account bij Bookmatch opent via de website of de app. Je koopt binnen de actieperiode voor tenminste 30 euro aan tweedehands studieboeken. Daarna kom je in aanmerking voor de cashback.
  2. Je ontvangt maximaal 1 keer de cashback van 10 euro. De actieperiode loopt van 08 augustus tot en met 15 september 2019.
  3. Wij storten de cashback van 10 euro in de week na 15 september 2019 op de bankrekening die in je account staat op bookmatch.nl
  4. Deze actie '10 euro cashback' is niet te combineren met bestaande of nieuwe acties in 2019 bij Bookmatch.
  5. Wij hebben het recht om de cashback niet uit te keren of terug te vorderen als je niet voldoet aan de actievoorwaarden.
  6. Deze actievoorwaarden zijn bepaald op 25 juni 2019. Wij mogen deze actie zonder aankondiging eerder stoppen. En we kunnen de actie '10 euro cashback' op ieder moment wijzigen. Wij publiceren de nieuwe actievoorwaarden dan op bookmatch.nl/uit.
  7. Deze actievoorwaarden gelden voor de actie '10 euro cashback'. Als je meedoet zijn de actievoorwaarden op jou van toepassing.
  8. Bookmatch mag de cashback terugvorderen als er is afgeweken van bovenstaande voorwaarden of in geval van misbruik.
  9. Op deze actie en de actievoorwaarden is het Nederlands Recht van toepassing.