Al je boeken verkocht en tijd voor je scriptie?

Waar de een maar al te graag wil beginnen met de scriptie, zakt bij de ander de moed al in de schoenen bij het idee. Je scriptie schrijven is echt het laatste onderdeel van jouw studie. Het is belangrijk dat je weet wat je te wachten staat voordat je begint. Zo is het makkelijk als je per onderdeel van de scriptie al een duidelijk beeld hebt van wat er van jou wordt verwacht. Daarnaast is het voor velen lastig om nu echt een goed afgebakend én interessant onderwerp te kiezen.

Voor hbo en wo studenten van alle studies in Nederland

ScriptieMaster is opgericht in 2005 en maakt deel uit van Slim Academy. Het is hun visie dat elke student met trots moet kunnen terugkijken op zijn of haar scriptietraject. Om dit te realiseren is niet alleen begeleiding op inhoud en structuur nodig, maar ook goede procesbegeleiding is van belang.

ScriptieMaster voorziet in beide behoeften. Zowel qua inhoud als qua proces helpen hun begeleiders studenten met het afronden van hun scriptie. De scriptanten beoordelen ScriptieMaster-begeleiders gemiddeld met een 8,5 en inmiddels hebben zij al zo’n 10.000 studenten geholpen prettig en op tijd af te studeren.

ScriptieMaster biedt verschillende vormen van scriptiehulp aan om jou te ondersteunen bij het schrijven van je scriptie. Zo zorgen zij er samen met jou voor dat je snel en naar tevredenheid kunt afstuderen! Afhankelijk van de fase van het scriptietraject waarin jij je bevindt ervaar je verschillende behoeften qua scriptiehulp en begeleiding. Ben jij bijvoorbeeld vastgelopen, vind je het lastig om te beginnen met het schrijven van je scriptie, of heb je moeite om gemotiveerd te blijven? Jouw professionele begeleider van ScriptieMaster biedt de persoonlijke scriptiehulp die het beste past bij jouw hulpvraag.

Scriptiehulp in de vorm van scriptiebegeleiding

Wat houdt scriptiebegeleiding bij ScriptieMaster nu precies in? Persoonlijke scriptiehulp begint met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Dit gesprek voer je met een van de MatchMakers. Met het gesprek breng je samen in kaart in welke fase van het scriptietraject je je nu bevindt. Zo bepalen jullie samen welke scriptiehulp het best aansluit bij jouw specifieke behoefte. Denk bij de verschillende vormen van hulp bijvoorbeeld aan concrete inhoudelijke feedback op jouw voorlopige stukken, voorbeelden ter inspiratie, brainstormsessies, uitleg van methoden en technieken en/ of procesplanning van de nog te schrijven onderdelen.

 

Verder kijken zij bij het vinden van jouw scriptiebegeleider natuurlijk ook naar jouw studie en het eventuele scriptieonderwerp. ScriptieMaster zoekt de beste persoonlijke begeleider voor jou. Dit doen zij onder andere door te kijken naar jouw studie en eventuele scriptieonderwerp. Bovendien wordt er rekening gehouden met jouw gestelde voorwaarden aan de scriptiehulp/ persoonlijke begeleiding en jouw (voorlopige) scriptie of plan van aanpak. Hierdoor kunnen ze jou optimaal begeleiden en ondersteuning bieden. Kortom, de begeleiders van ScriptieMaster staan klaar om je bij de laatste, zware, loodjes van je studie te ondersteunen!

Vraag hier een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.Door Marianne op 16 augustus 2021