Studieboeken kopen

Ik verbaas me er weleens over hoe makkelijk er een account aangemaakt wordt op Bookmatch en dat mensen soms binnen een half uur al 200 euro betalen via iDeal. Het vertrouwen moet dan groot zijn, en terecht. Bookmatch staat ervoor garant dat je je bestelling krijgt of je betaling terug.

Hoe snel worden mijn boeken verzonden?

Deze vraag krijgen we regelmatig, het antwoord hangt echter af van de verkoper van de boeken. Na betaling vragen we om de boeken binnen drie dagen te verzenden, maar dat lukt niet altijd. Sommige zijn sneller, andere nemen veel langer de tijd, of laten soms zelfs nooit meer van zich horen. Het is dan goed om te weten dat je altijd je betaling terug krijgt.

Gelukkig versturen de meeste verkopers hun boeken wel binnen afzienbare tijd en welke tijd dit is, kan je vanaf vandaag zien. We tonen namelijk de gemiddelde verzendtijd bij het doen van een bod. Heeft een verkoper maximaal 2 dagen nodig, dan heeft hij goud, 3-5 dagen zilver en anders is er brons. Ook laten we zien hoeveel boeken al verkocht zijn en hoe lang de verkoper al actief is op Bookmatch.

Geen reactie van de verkoper

Bookmatch claimt 'de snelste match tussen vraag en aanbod' en dat maken we graag waar. Verkopers die niet reageren op een bod laten we niet meer in het aanbod zien. Op die manier heb je als koper alleen verkopers die snel reageren.

Door Marianne op 4 augustus 2012