Verras je moeder met een boek

Door Marianne op 8 mei 2013

Mijn moeder leest graag, dus voor Moederdag geef ik haar een boek. Helaas hou ik niet bij welk boek ik geef, dus heb ik ook al eens 2 moederdagen achter elkaar hetzelfde boek gegeven. Oeps, foutje.

Meestal blijf ik in de veilig hoek, boeken waarvan ik zeker weet dat mijn moeder ze leuk vind. Of boeken waarvan ik de schrijver ken, boeken die ik zelf gelezen heb, of boeken die veel verkocht worden.

Maar het is natuurlijk wel eens om ‘out of the box’ te gaan denken. Zo ben ik in de bibliotheek eens gewoon bij de A begonnen met lezen. Sommige boeken blijken dan niet om door te komen en die heb ik halverwege weggelegd, maar ik kwam ook leuke verrassingen tegen.

Wil je je moeder dit jaar ook eens verrassen met een boek?

Kies eens een boek