Boekenlijsten delen met Bookmatch

Nagenoeg alle Hogescholen en Universiteiten hebben een samenwerking (gehad) met Studystore waar het ging om het aanleveren van de boekenlijsten. Nu Studystore haar activiteiten heeft gestaakt, blijkt maar hoe kwetsbaar dit is. Andere partijen in de markt zijn niet bekend met de boeken die zijn voorgeschreven en kunnen hier dan ook niet op inspelen. De eerste Hogescholen hebben zich al gemeld of deze de boekenlijsten nu bij ons kunnen aanmaken. Wij hebben dit voorbereid en dit is nu mogelijk.

Maar wees voorbereid, wij verwachten leveringsproblemen indien er de komende maanden niet heel snel duidelijkheid komt over de boeken die nodig zijn. Het is een keten van uitgevers en distributeurs en bij titels uit het buitenland is dit nog iets complexer. Wanneer boeken niet op voorraad zijn, kunnen deze uiteraard niet snel geleverd worden. Bookmatch kan op dit moment al de meeste titels, tweedehands en nieuw leveren, dit doen we al 27 jaar en wij zijn voorlopig nog niet van plan om te stoppen.

Wij werken graag samen met Hogescholen en Universiteiten om de boekenlijsten beschikbaar te maken op Bookmatch. Maar zorg dat deze ook altijd beschikbaar zijn op de site van de Hogeschool of Universiteit, alleen op die manier biedt je je studenten echt de vrije keuze.

Om boekenlijsten te kunnen aanmaken is een Bookmatch account nodig. Wanneer deze is aangemaakt, ontvangen wij graag een bericht om welke Hogeschool of Universiteit het gaat, zodat we deze kunnen koppelen aan een docent. Neem hiervoor contact met ons op of bel Wouter op 06 306 307 11.

Terug naar veelgestelde vragen