Hoe vind ik tweedehands studieboeken van mijn opleiding?

Hoe vind ik tweedehands studieboeken van mijn opleiding?Leuke vraag, hier proberen wij met Bookmatch al sinds 1996 een steeds beter antwoord op te geven.
We hebben op de homepage alle MBO, Hogeschool en WO studierichtingen op een rijtje gezet. Hier kan je eenvoudig zoeken.

Koop zoveel mogelijk tweedehands studieboeken tegelijk

Het mooiste is natuurlijk wanneer je je studieboeken niet bij heel veel verschillende verkopers koopt, maar bij ��n of hooguit enkele.

Stap 1: maak een boekenlijst aan

De makkelijkste manier om te ontdekken wie deze verkopers zijn, is door op Bookmatch eerst een boekenlijst aan te maken. Dit doe je door eenvoudig te zoeken naar de studieboeken die je nodig hebt.

Stap 2: doe de Optimatch

Op basis van deze lijst, doe je vervolgens een optimatch. Hierbij kijken we welke verkopers, meerdere boeken aanbieden, die jij op je lijst hebt staan. Je optimatch vind je 'Mijn Bookmatch'.

Zo kan het zijn dat we een verkoper hebben die meer dan 10 studieboeken aanbiedt die jij allemaal nodig hebt. Daardoor kan je ook goed onderhandelen over de prijs. Een verkoper is natuurlijk ook blij dat hij of zij in ��n keer 10 of meer studieboeken kan verkopen. Het scheelt jullie beide ook een hoop verzendkosten.

Misschien is het een verkoper die dezelfde studie doet aan jouw MBO, Hogeschool of Universiteit, maar het kan ook zomaar iemand zijn die een hele andere studie doet, maar wel toevallig met dezelfde boeken. Overigens is het eerste logischer.

Dus wees slim, ga niet eerst los bieden om alle boeken die je nodig hebt, maar maak eerst een boekenlijst aan en ontdek jouw optimatch.

Ik wil studieboeken kopen!

Terug naar contact