Ontsnapt Uit De Hel 9789069745114

9789069745114 Ontsnapt Uit De Hel
Auteur: Samira Bellil
ISBN: 9789069745114
Druk: 1
Uitvoering: Onbekende bindwijze
Uitgever: Uitgeverij Arena
Categorie: Vertaalde literaire roman, novelle

Ontsnapt Uit De Hel wordt 2 keer aangeboden op Bookmatch. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van Ontsnapt Uit De Hel.

Best buy
Tweedehands 11.94
Als nieuw

Meer tweedehands aanbod Ontsnapt Uit De Hel

Staat van het boek
Als nieuw
5 maanden geleden aangeboden
"Er is niks aan te merken aan het boek. Directe levering van het pakket door DHL (Met track & trace); ook levering in Belgie (door DPD). De prijs is inclusief verzendkosten."
Verkoper
Stimgs Sales
Verstuurt meestal binnen 3 dagen
Prijs (Incl. servicebijdrage en verzendkosten)
€ 11.94
Staat van het boek
Als nieuw
14 maanden geleden aangeboden
"Samira Bellil groeit op in een probleemgezin waar de vader de scepter zwaait. Ze leeft grotendeels op straat en wordt als puber meerdere malen slachtoffer van een groepsverkrachting. Schuldgevoel en walging, verwijten van haar familie en geroddel op straat doen haar vluchten in drugs en alcohol. Verbitterd geeft Samira de maatschappij de schuld van alles wat haar is aangedaan. Vijftien jaar later, met zes jaar therapie achter de rug, vindt Samira eindelijk de moed om haar verhaal te vertellen. Haar schokkende getuigenis laat zien hoe seksueel geweld aan de orde van de dag is in de parijse buitenwijken, waar het recht van de sterkste geldt. De jonge vrouwen die het slachtoffer worden van aanranding en verkrachting doen uit schaamte zelden aangifte bij de politie. Hun reputatie en de kans op een betere toekomst worden kapotgemaakt en zij durven zelfs hun eigen familie nauwelijks meer onder ogen te komen. Samira Bellil werd geboren in Algiers, en heeft nu de Franse nationaliteit. Momenteel werkt ze als sociaal-cultureel werkster op een school in Seine-Saint-Denis."
Verkoper
Rietes Boekenhoekje
Verstuurt meestal binnen 1 dag
Prijs (Incl. servicebijdrage en verzendkosten)
€ 15.49