Tweedehands studieboeken van Geerte Baving-Huberts

Totale score van Geerte Baving-Huberts

Aantal beoordelingen: 4

Boeken
Verkopen
Verzending
Bekijk reviews

Harry [H.J.J.] (26 februari 2024)
Boeken

Voor het feit dat het 'een gebruikt tweedehands boek is' is het in prima staat: niet in geschreven, gemarkeerd of ezelsoren. De manier van verzenden is wel risicovol. Ik had de meerkosten van een bubbeltjes enveloppe gaarne voor lief genomen: zie ook de toelichting verder naar onder (en die komt vanuit eerste hand: ik ben zaterdag werker bij PostNL).

Verkoper

Goed, verzenden en ontvangen ging snel genoeg. Het zou alleen beter hebben gekund qua regen- en stootvaste verpakking; zie hieronder.

Verzending

De staat van het boek met geplastificeerde kaft is goed. Wel is het jammer dat er geen bubbeltjes enveloppe is gebruikt. Wat dicht was gelijmd is ook wel dichtgelijmd gebleven. Echter, er waren wel grotere scheuren in de rest van de enveloppe dusdanig groot dat je kon zien wat er in zat. Nu was het gelukkig droog weer maar een postbedrijf ontkomt er niet aan dat er extra druk ontstaat op het boek door de hoeveelheden extra post die hij/zij/hen moet meenemen in de fietstassen; denk daarbij ook aan het transport in de processen daaraan vooraf via trein/vrachtwagen en depotbussen. Het gaat immers met de briefpost mee.


Sanne (23 september 2022)
Boeken

Verkoper

Verzending


Arnold (12 april 2022)
Boeken

Verkoper

Verzending


Annet (23 maart 2022)
Boeken

Verkoper

Verzending


Verberg reviews