Tweedehands studieboeken van djordy vet

Totale score van djordy vet

Aantal beoordelingen: 2

Boeken
Verkopen
Verzending
Bekijk reviews

Rianne (7 december 2022)
Boeken

Verkoper

Verzending


Joppe (24 november 2022)
Boeken

De staat van het boek is gewoon prima. De gebruikssporen zoals je dat mag verwachten bij deze prijs. Geen bekliederde of ontbrekende pagina’s voor zover ik zo snel kan zien, wel kapotte hoekjes en lichte vouwen in de kaft. “Eerlijke” gebruikssporen, en dat is prima. Als ik een nieuw boek wil moet ik een nieuw boek kopen. Dus hier 5/5 voor.

Verkoper

Boek is donderdagavond besteld, en woensdag op de post gedaan. Reactiesnelheid is daarmee oké. Kan sneller, maar we zijn in Nederland ook wel verwend met 24 uurs levering normaal te vinden. Kan me er niet druk om maken, maar “zeer goed” is dan ook weer onterecht. Halverwege de 10 dagen is dus halverwege de maximale score.

Verzending

De omdoos was prima, goed dichtgeplakt, maar de vulling liet te wensen over. Boek lag tussen twee dunne matjes met luchtzakken, en kon daardoor wel vrij bewegen in twee richtingen in de doos. Voor de volgende keer: probeer de doos zo te vullen dat het boek niet kan schuiven in de doos. Boek is uiteindelijk wel gewoon aangekomen dus slecht is het ook niet. Voldoende lijkt mij hier gepast.


Verberg reviews