Altijd korting op je studieboeken

Jij bent verstandig, je koopt je studieboeken tweedehands. Daarmee bespaar je al veel geld op je studieboeken. Helaas kan je niet altijd al je boeken tweedehands vinden. En moet je een paar nieuwe studieboeken kopen. Ook dan is er goed nieuws: je krijgt altijd korting op je studieboeken. Dat is zelfs wettelijk zo geregeld!

Bespaar meer dan 50% met tweedehands studieboeken!

Je kan meer dan 50% besparen op je studieboeken door ze tweedehands te kopen. Kijk maar eens naar het voorbeeld van een paar veel gezochte boeken op Bookmatch:

  • Het Via Handboek kost normaal 24,50 euro, maar wordt al vanaf 13,00 euro aangeboden op Bookmatch. Besparing: bijna 50%.
  • Het Good Pratice 2.0 Checkbook is normaal 31,50 euro en wordt op Bookmatch al aangeboden voor 9 euro. Besparing: meer dan 70%
  • Of het Textbook of Medicine nieuwprijs 49,99 euro en met 84% korting bij Bookmatch al te koop voor 8 euro.

 

Korting op nieuwe studieboeken

Moet je een studieboek nieuw kopen? Dan is in de wet bepaald dat je toch korting krijgt op je nieuwe studieboeken. Natuurlijk moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen.

  1. Je moet minstens 2 verschillende nederlandstalige boeken tegelijk kopen
  2. Je moet ingeschreven staan bij een HBO of Universitaire opleiding.


Vind je je studieboek niet tweedehands bij Bookmatch, dan verwijzen we je graag naar Bol.com. Daar krijg je 5% korting op nieuwe studieboeken. Kies in het bestelproces, bij 'Gegevens controleren' voor 'Opties voor extra gemak', vink aan dat je student bent en vul het formulier in. Heb je het formulier ingevuld, dan krijg je direct korting op je nieuwe studieboeken.

4 tips om de goedkoopste studieboeken te vinden

Je studie is al duur genoeg, daarom helpen we je bij Bookmatch graag om de goedkoopste studieboeken te vinden.

  1. Zoek je studieboek, zet het op je boekenlijst en krijg een mailalert als het boek dat je zoekt wordt aangeboden
  2. Altijd onderhandelen over de prijs!
  3. Koop zoveel mogelijk studieboeken van 1 persoon. Wij doen voor jou een optimatch; we geven aan wie zo veel mogelijk boeken van jouw boekenlijst aanbiedt.
  4. Hou onze facebookpagina in de gaten. We hebben regelmatig win- en kortingsacties.Ik wil goedkope studieboeken kopen!

Door Marianne op 30 juli 2014