Bespaartip: Koop al je studieboeken in 1 keer

Een stapel studieboeken nodig? Bij Bookmatch helpen we je om die zo snel en goedkoop mogelijk in huis te krijgen. Dat kan het allerbeste met de Optimatch. Daarmee kijken we in ons aanbod naar de verkoper die de meeste boeken verkoopt die jij zoekt. Zoek je meer dan 1 studieboek dan is dit al handig! Je bespaart op verzendkosten, matchkosten en wellicht kan je nog een leuk deal sluiten met de verkoper!

Afgelopen week hadden we nog iemand die een stuk of 20 boeken nodig had en die allemaal bij andere verkopers had gekocht. Dan krijg je je boeken verspreid, iedereen moet verzendkosten betalen, terwijl dat dus ook veel makkelijker en goedkoper kan!

Doe de Optimatch

Binnen 10 minuten kan jij je Optimatch geregeld hebben:

  1. zoek een boek
  2. klik op ‘bekijk’. Het boek is nu toegevoegd aan je boekenlijst.
  3. doe dit met alle boeken die je nodig hebt
  4. controleer je boekenlijst: zijn dit alle boeken die je nodig hebt?
  5. ga naar mijn optimatch. Daar geven we aan bij welke verkoper jij het best terecht kunt.
  6. Ga naar de verkoper en bied op de boeken die je nodig hebt.

Voila, optimatch gedaan!

Studieboeken zoeken via je opleiding

Je kan ook via je opleiding zoeken. Iets omslachtiger, maar wellicht werkt dat voor jou. We hebben per MBO, HBO en WO opleidingen staan op onze site. Je ziet direct hoeveel boeken er van die opleiding worden aangeboden. Kijk bij de opleiding die jij volgt welke studieboeken worden aangeboden. Kies een van de boeken die je nodig hebt. De verkoper heeft wellicht nog meer boeken die jij nodig hebt, die persoon doet per slot van rekening dezelfde opleiding.

Succes met het inkopen van je stapel studieboeken!

Doe Mijn Optimatch

Lees ook:

 

Door Marianne op 29 januari 2015