Bookmatch nu ook in Belgie

Door Marianne op 25 november 2014

Woon en studeer je in België? Dan kan je vanaf nu tweedehands studieboeken kopen en verkopen via Bookmatch! We hebben de afgelopen periode hard gewerkt om dit mogelijk te maken. Daarmee gaat een lang gekoesterde wens van ons in vervulling om ook over de grens studieboeken te gaan verkopen. En belangrijker is dat dat we nu eindelijk de vraag van veel Belgische studenten kunnen voldoen!

 

Je studieboeken kopen of verkopen in België?

 

Wil je tweedehands studieboeken kopen of verkopen? Maak dan eerste een account aan op de site. We vragen dan of je in Nederland of in België studeert. Als we dat van je weten, dan tonen we het studieboekenaanbod van het land waar jij vandaan komt of studeert. Zo voorkomen we dat studenten uit Nederland in België boeken gaan kopen of andersom en je ineens met hele hoge verzendkosten zit.

 

Wat studeer je?

 

Bied je studieboeken aan, dan vragen we je ook aan te geven bij welke studie je die hebt gebruikt. Voor Nederland hebben we alle HBO opleidingen en Universiteiten al in kaart. Voor België zijn we bezig om dat te doen voor alle HBO opleidingen en Universiteiten in Vlaanderen. Het toevoegen van alle studierichtingen kost even even tijd, maar nu kan je al wel bij je boeken aangeven bij welke Hogeschool of Universiteit je studeert.

 

Hier staat precies beschreven hoe het werkt met het kopen en verkopen van studieboeken via Bookmatch.

 

Betalen in België doe je via Mister Cash

 

Een van de grote verschillen met Nederland is het betalingssysteem. Voor Nederland kozen we voor betalingen via Ideal. Belgen betalen via Mister Cash. Op beide manieren is je betaling veilig en vertrouwd. Je betaalt aan Bookmatch, en wij betalen de verkoper van je studieboeken uit als je van jou gehoord hebben dat je gekochte studieboeken geleverd zijn. Dat is de Bookmatch garantie: 100% veilig betalen.

 

Help je ons mee de grootste tweedehands studieboeken site van België te worden?

 

Ik wil mijn studieboeken verkopen!