De beste voorbereiding op je eindexamens

Nog iets meer dan een maand en de eindexamens 2014 beginnen. Ben jij een van de gelukkigen die examens mag doen? Eindelijk laten zien wat je allemaal weet. En niet onbelangrijk dat je dus eindelijk eens een grote vakantie van minimaal 3 maanden hebt!

Maar nu nog even ...

Maar ja, voordat je van die lange, welverdiende vakantie kan genieten, is het eerst nog even zaak om te studeren. Al je boeken nog 1 keer doorlezen, aantekeningen maken, laatste opdrachten inleveren, mondelinge examens aflegggen.

Help!

Zoals elke goeie studeerdert, kan jij ook wel een steuntje in de rug gebruiken. Heb je de belangrijkste Samengevat boeken al in huis? We hebben ze voor VMBO, HAVO en VWO. Ze zijn al te koop vanaf 5 euro. En ze zijn ontzettend handig!

Oefenen

Er is maar een manier om je echt op je examens voor te bereiden: door heeeeel veel te oefenen. In allerlei examenbundels vind je examenopgaven. Probeer ze uit, ze helpen je echt bij de laatste loodjes!

Geen stress

Een goede planning is het halve werk. Weet je al wat je, wanneer, de komende weken gaat studeren? Maak een afstreeplijstje. En beloon jezelf met iets leuks of lekkers na elke week studeren. Spreek ook eens af met je klasgenoten om samen te studeren. Leuk en leerzaam, want je kan elkaar helpen.

Win een examenbundel of 'Samengevat',

Bij Bookmatch willen er alles aan doen om je te laten slagen. Welke examenbundel of 'Samengevat' kan jij nog gebruiken? Laat het ons hieronder of via facebook weten. We verloten de komende week een paar keer een examenbundel of Samengevat.

Door Marianne op 3 april 2014