De service van Bookmatch

Door Marianne op 25 juli 2018

Wij doen er alles aan om het kopen en verkopen van studieboeken bij Bookmatch zo goed mogelijk te laten verlopen. Want we hebben pas tevreden klanten als een koper het studieboek krijgt wat hij nodig heeft en de verkoper zijn boeken verkocht heeft. Maar hoe zorgen we dat alles goed verloopt?

1. Elke stap van het proces informeren we je per mail
Heb je een betaling gedaan? Wij sturen koper en verkoper een mail. Heb je het studieboek verzonden? Wij sturen koper en verkoper een mail. Heb je het boek ontvangen? Wij sturen koper en verkoper een mail. Ronden we de match af. We sturen koper en verkoper een mail. Zo weet je dus precies hoe een match verloopt. Heb je meerdere matches lopen, dan krijg je dus veel mail van ons.

2. Contact met de koper of verkoper
Je kunt via de match contact leggen met de andere partij. Je laat een bericht achter in de match en de andere partij kan daar op reageren. Zo kan je bijvoorbeeld een vraag stellen over de staat van het boek. Of vragen naar een inlogcode voor digitaal lesmateriaal. Je delen alleen je adres met de andere partij om een boek (terug) te sturen. We geven nooit je mailadres of telefoonnummer aan de andere partij.

3. Contact met Bookmatch
Heb je een vraag? Telefonisch zijn we helaas nog niet bereikbaar. Maar, stuur ons een mail en we geven je snel antwoord. Maar kijk ook eens bij ‘Klantenservice’. Daar staat een aantal vragen en antwoorden specifiek voor jou. Bijvoorbeeld wanneer wij een match van jou gaan uitbetalen. We proberen je zo snel mogelijk antwoord te geven. Meestal heb je binnen een paar uur antwoord. Ook in het weekend en ’s avonds.

Bookmatch garantie
We bemiddelen tussen kopers en verkopers. Gaat er iets niet naar wens in een match, aarzel dan niet om ons in te schakelen. Wij helpen je graag verder. Wordt een boek niet verstuurd, niet naar wens, of is een boek kwijt geraakt, trek dan aan de bel en dan gaan we aan de slag om het op te lossen.

Andere studenten ging je al voor
Inmiddels zijn er duizenden studenten die boeken kopen en verkoper op Bookmatch. Hoe zij het vonden kan je bijvoorbeeld lezen op Kiyoh. En die 9,2 die we van onze klanten krijgen, daar ze we best trots op. Heb je een idee hoe we het nog beter kunnen doen? Laat het ons weten! Van jouw feedback wordt onze site steeds beter. Dus denk met ons mee en mail ons je verbeteridee!