De snelste manier om je studieboeken te verkopen


Bij Bookmatch doen we er alles aan om je zo snel mogelijk van je studieboeken af te helpen. Het is supereenvoudig om je boeken te koop te zetten. Maak een account aan (als je die nog niet had), voer het ISBN nummer in van het boek en de rest van de gegevens vullen wij aan. Geef een prijs waarvoor je het studieboek wilt verkopen en klaar is kees: je boek staat te koop.

Wees eerlijk over de conditie van je boek

Nu zijn er natuurlijk meer studenten die datzelfde boek te koop aanbieden. En meer studenten die het boek zoeken. Wees eerlijk over de conditie van je studieboek. Is er een keer koffie over gegaan? Geeft niet, je boek is vaak nog prima te lezen! Maar biedt 'm dan niet voor de hoofdprijs aan en plaats een opmerking bij het boek. Heb je alvast de meest belangrijke passages onderstreept of gehighlight? Handig! Meldt dat ook. Of het je het boek alleen de nacht voor je tentamen ingekeken? En is het dus nog zo goed al nieuw? Allemaal meldingen die de verkoop van je studieboeken kunnen bevorderen.

Alles naar wens?

Bij elke match vragen we de kopende partij om een beoordeling te geven: was je boek op tijd, is het goed aangekomen en is alles naar wens verlopen. Je krijgt dan een beoordeling van 1 tot 5 sterren. Die sterren tonen we ook bij je aanbod. Hoe meer sterren, hoe groter de kans dat je je volgende studieboeken ook snel verkoopt. Krijg je een bod, reageer dan ook snel en stuur je boek zo snel mogelijk op. Of geef aan wanneer je verwacht je boek op te kunnen sturen. Dan zijn beide partijen snel tevreden.

We promoten je boeken overal op internet!

Zoals gezegd doet bookmatch er alles aan om zo veel mogelijk kopers en verkopers te matchen. We promoten je boeken op facebook, twitter en google+. De kans is dus groot dat kopers jouw studieboeken ergens op het web tegenkomen.

Ik wil ook snel mijn studieboeken verkopen!

Door Marianne op 28 maart 2014