De snelste manier om studieboeken te kopen

Door Marianne op 15 augustus 2018

Ben jij van het just-in-time-management? Je koopt je boeken als je ze echt nodig hebt? Voor het geval je nog met je hoofd in de vakantie loopt: de tijd begint te dringen. Deze week zijn nog introductieweken weer en daarna start het schooljaar. Dus eh, ik wil je niet ongerust maken, maar het is nu toch echt wel tijd om eens studieboeken te gaan kopen!

Maar ja, het is ook nog een beetje vakantie. Dus hebben we 3 tips voor je waarmee jij snel en effectief je studieboeken kunt kopen.

Tip 1. Koop al je boeken bij 1 verkoper
Zoek een verkoper die alle boeken heeft die jij nodig hebt. Dat doe je door op bookmatch.nl eerst een boekenlijst te maken. Je krijgt van ons de ‘Optimatch’: wij laten zien welke verkoper alle boeken heeft. Of zoveel mogelijk. Ga met die persoon in onderhandeling over de prijs en laat het pakket opsturen. Dit is niet alleen een hele snelle manier, dit is vooral ook een hele voordelige manier!

Tip 2. Sla de onderhandelingen over
Ga juist niet onderhandelen over de prijs van je boeken, maar bied direct de vraagprijs. Dan kan je direct betalen en kan de verkoper direct opsturen. Met een beetje mazzel heb je de boeken de volgende dag al in huis! Deze methode levert je iets minder voordeel op. Maar is wel lekker makkelijk. Scheelt gedoe en je hebt er eigenlijk geen omkijken meer na.

Tip 3. Koop nieuwe boeken
Nieuwe boeken sturen we altijd direct op. (tenzij ze nog niet gedrukt zijn of uitverkocht zijn…) De meeste nieuwe boeken worden nog dezelfde dag verzonden en die heb je de volgende dag dan in huis. Dit is de supersnelle methode, maar wel iets minder voordelig dan tip 1.

Nou vooruit, waar wacht je nog op? 

 

Ik wil NU studieboeken kopen!