De zomervakantie is begonnen!

Hoera, vakantie! Voor veel van ons tenminste. Hoe zit het met jou? Heb je acht lange weken vrij.. Of moet je nog je studieboeken in duiken om een herkansing te doen voor het einde van de zomer?

Zet je studieboeken snel te koop

Als je klaar bent met studeren, vergeet dan niet om snel je studieboeken te koop te zetten. Uit onderzoek van Bol.com blijkt ook dat de meeste studenten dat doen en de laatste dagen wordt er al weer veel gehandeld op Bookmatch; hele late studeerders of vroege vogels? In ieder geval is de kans aanwezig dat je snel je studieboeken kwijt kan.

Goedkope studieboeken? Begin op tijd met zoeken!

Heb je nog studieboeken nodig voor het komende jaar? Als je zoveel mogelijk geld wilt besparen en de goedkoopste studieboeken wil scoren, maak dan alvast een boekenlijst aan op Bookmatch. Je selecteert de boeken die je komend jaar nodig hebt, ze komen automatisch op je boekenlijst. Je krijgt dan van ons een mail als iemand dat boek aanbiedt. Dan kan je de goedkoopste aanbieder uitzoeken. Je kan ook een optimatch doen, kijk wie de meeste tweedehands studieboeken aanbiedt die jij zoekt. Zo ben je vaak goedkoper uit.

Op Vakantie? Pauzeer je aanbod

Ga je nog weg? We hopen dat je lekker kan genieten en even je studieboeken kan laten voor wat het is. Heb je boeken te koop, vergeet dan niet je aanbod te pauseren. Ben je terug van vakantie, dan zetten we ze weer live.

 

 

Ik wil mijn studieboeken verkopen!

Door Marianne op 3 juli 2014