Examenbundel te koop

Door Marianne op 1 maart 2016

Doe jij dit jaar examen? Met de examenbundel ben jij goed voorbereid op je examens!

Examens oefenen 

Er is maar 1 manier om je een beetje voor te bereiden op je examens: oefenen, oefenen, oefenen. Met oude examens. En daarvoor zijn de examenbundels, met de examens én antwoorden van afgelopen jaren. Door een oude examen te maken ervaar je alvast wat er allemaal komt kijken bij een examen, hoe de vragen worden gesteld, hoe lang het eigenlijk duurt, wat je allemaal al weet en wat je nog moet leren.

De voordelen van leren met een examenbundel

Het is natuurlijk wel een kleine investering, zo’n examenbundel. Maar het leren voor je examen wordt er een stuk makkelijk door:

  1. Je ervaart wat het is om een echt examen te maken
  2. Je oefent met de meest recente lesstof
  3. Wil je een bepaald onderwerp oefenen? Dat kan ook.
  4. De antwoorden, met uitleg, staan ook in de examenbundel. Wat je goed hebt hoef je niet meer te oefenen, wat je fout had kan je extra gaan bestuderen.
  5. In een examenbundel staan ook woordenlijsten, overzichten en tips.

Je hebt al een tweedehands examenbundel vanaf € 6,95

Op bookmatch.nl vind je examenbundels voor elke nivea: vmbo-gt, vmbo-kgt, havo en vwo, en voor alle vakken. Voor een tweedehands examebundel betaal je de helft van wat je voor een nieuwe zou betalen. Best de moeite waard om eens een kijkje te nemen! Er worden nu op de site ongeveer 300 tweedehands examenbundels te koop aangeboden voor:

 

Nog meer handige boeken

Leren voor je examens wordt ook een stuk makkelijk met Samengevat. Hierin staat alle lesstof, maar dan in het kort. En bondig. Handig voor als je even niet je hele boek weer door wilt nemen of gewoon eens op een andere manier wilt leren.
Voor de mensen die talen moeten oefenen is er In de praktijk - Duits, In de praktijk - Engels en In de praktijk - Frans. Met deze boeken leer je niet alleen over de achtergrond van de taal en het land, maar je leert ook alledaags taalgebruik en hoe je een brief schrijft in het duits, engels of frans.
En als je wilt weten hoe je qua planning goed kan voorbereiden op je examens, kies dan voor de
Examen survivalgids of Examen doe je samen. In deze boeken staan handig tips, planningskalenders en achtergrond info over je examen.

 

Jij kan in ieder geval niet meer zeggen dat je niet voorbereid bent. We wensen je heel veel succes dit examenjaar met de laatste loodjes en we zien je natuurlijk graag terug om studieboeken te kopen voor je nieuwe opleiding!

Ik wil nu examenbundels kopen!

Lees ook: