Heb je examenbundels nodig

Door Marianne op 21 maart 2019

Een hele goede manier om je op je eindexamens voor te bereiden is het oefenen van het examen zelf. Zodat je weet hoe de vragen eruit zien die ze gaan stellen op het eindexamen. In de examenbundels zijn de examens van de afgelopen jaren gebundeld. En zo kan je eindeloos oefenen voor je eindexamen. Je hebt dus zeker examenbundels nodig!

De voordelen van examenbundels

Je hebt al een tweedehands examenbundel voor 6,99. En het leren voor je examen wordt er een stuk makkelijk door:

  1. Je oefent met de meest recente lesstof
  2. Je ervaart wat het is om een echt examen te maken
  3. De antwoorden, met uitleg, staan ook in de examenbundel. Wat je goed hebt hoef je niet meer te oefenen, wat je fout had kan je extra gaan bestuderen.
  4. Wil je een bepaald onderwerp oefenen? Dat kan ook.
  5. In een examenbundel staan ook woordenlijsten, overzichten en tips.

TIP: Koop je examenbundels tweedehands!

Je kunt bij Bookmatch voor bijna alle vakken examenbundels kopen. En die koop je dan tweedehands. Dat betekent vaak ook dat de bundels een eindexamenjaar missen. Hier vind je bijvoorbeeld de examenbundels 2017/2018

Je vindt examenbundels voor alle niveau's:

De examenbundels die je op de foto ziet, die kan je hier kopen van Els. 

Examenbundels voor alle vakken

Je vindt op de site examenbundels voor alle vakken. Zoek dus even goed welk examenbundels je nog mist! Wil je zeker weten dat je het juiste boek hebt, dan moet je zoeken op ISBN nummer. Dan krijg je altijd het juiste boek. 

Nieuwe examenbundels koop je ook met korting!

Koop je 2 of meer nieuwe Nederlandse studieboeken, dan krijg je 5% korting op de prijs. Zo koop je dus bijna altijd je schoolboeken met korting. En dat geldt dus ook voor examenbundels. Scheelt toch weer een beetje. 

Andere examenboeken nodig? 

Heb je nog andere examenboeken nodig? Op Bookmatch worden ook veel 'Samengevat' aangeboden of 'Examenidioom'. Maar ook boeken die je door je examen heen kunnen helpen, zoals de Examen Survivalgids

Met je examenbundels ben jij goed voorbereid op je examens. Succes! 

(en we zien je straks graag terug als je je studieboeken nodig hebt!)

 

Ik heb een examenbundel nodig!