Het beste moment om je studieboeken te kopenBen je klaar met je eindexamens, tentamens en eindtoetsen? Ik kan me voorstellen dat je na een jaar intensief studeren de neiging hebt om je studieboeken in de hoek te gooien en voor het einde van de zomervakantie niet maar aan je studie te denken. Maar wist je dat dit (het begin van de grote vakantie)is het ultieme moment om alvast je nieuwe studieboeken te kopen?

Koop je studieboeken tweedehands

Aan het begin van de zomer zijn bij de meeste opleidingen de boekenlijsten al bekend. Met een beetje mazzel heb je ook al van je opleiding te horen gekregen met welke boeken ze je in september weer verwachten. De enige manier om een beetje op je studiekosten te besparen is door je studieboeken tweedehands te kopen. Als je slim bent ga je daarom zo snel mogelijk op zoek naar de boeken op jouw boekenlijst.

Groot aanbod op bookmatch.nl

Deze weken worden er zo'n 500 boeken per dag aangeboden op Bookmatch.nl. De kans dat je al de boeken die jij nodig hebt ook vind is dus groot. Je kan eenvoudig zoeken op titel of MBO, HBO of WO opleiding. En mis je nog een boek? We sturen je een mail-alert zodra het boek wordt aangeboden. Zo ben jij aan het begin van je studiejaar goed voorbereid. Succes!

Door Marianne op 3 juli 2013