Je tweedehands studieboeken nog goedkoper

Jij wilt natuurlijk besparen op je kosten voor studieboeken en daarom koop je ze tweedehands. Maar wist je dat je zelfs dan nog geld kan besparen? Bij Bookmatch hebben we een paar dingen voor je geregeld.

1. Mailalerts

Bij Bookmatch hebben we een ruim aanbod in tweedehands studieboeken. Je kan per boek vaak kiezen uit verschillende verkopers. Kijk maar eens naar een van onze top-5 boeken; 'Projectmanagement'. Daar zijn wel 20 verkopers voor en ze verkopen het boek voor prijzen van € 15 tot € 25. Je kan dan direct de goedkoopste uitzoeken en tot kopen over gaan. Maar als het boek op je boekenlijst staat, dan krijg je een e-mail alert wanneer er weer iemand is die dit boek aanbiedt. Wellicht goedkoper. En dan ben jij de eerste die het weet en heb je weer wat geld bespaard.

2. Onderhandelen

Heb je het studieboek gevonden dat je zocht? Ga onderhandelen! Nooit geschoten is altijd mis. Misschien wil de verkoper wel van zijn boeken af en is ie best bereid met een lagere prijs genoegen te nemen. Altijd proberen.

3. Optimatch

Heb je een hele waslijst met studieboeken nodig hebt? We zoeken automatisch voor je op wie de meeste boeken aanbiedt die jij zoekt. Kijk maar eens in ‘Mijn Bookmatch’ onder ‘Optimatch’. Daar staan al je opties. Zo kan je zo snel mogelijk en met zo min mogelijk verzendkosten in het bezit komen van de boeken die je nodig hebt.

Succes met je aankopen!

Door Marianne op 22 januari 2014