Maak kennis met gast-blogger Lisa

Door Marianne op 16 april 2015

Even voorstellen…

De komende tijd ga ik voor Bookmatch aan de slag als blogger en ik heb er enorm veel zin in! Daarom wil ik me graag even voorstellen aan jullie. Ik ben Lisa en ik ben 1 april (nee, geen grapje) 19 jaar geworden. Sinds september vorig jaar studeer ik in Utrecht om lerares Engels te worden en loop ik stage bij een leuke school in mijn woonplaats. Ik heb het enorm naar mijn zin en weet zeker dat ik over een paar jaar graag fulltime voor de klas wil staan.

Omdat het misschien toch wel leuk is om een beetje meer over mij te weten te komen, wil ik jullie graag wat over mijn interesses vertellen. Ik ben dol op lezen, buiten zijn, series kijken en paarden. Sinds een jaar heb ik mijn eigen paard en ik ben eigenlijk altijd bij hem te vinden als ik niet naar school hoef. We rijden graag lange ritten en zijn momenteel aan het trainen voor onze eerste wedstrijd deze zomer.

Ik woon nog thuis, samen met mijn twee broers, mijn moeder en drie katten (ja, het is hier echt een beestenboel). Ook heb ik alweer meer dan drie jaar een vriendje, die gelukkig heel dichtbij woont.

Terwijl ik dit schrijf, moeten er eigenlijk nog een paar verslagen gemaakt worden en moet ik leren. Toch besloot ik eerst maar wat tijd te besteden aan me aan jullie voorstellen, want binnenkort hoop ik over wat leuke of interessante onderwerpen te schrijven voor jullie! Ik maak genoeg mee op mijn stage en ook op de Hogeschool is het nooit een saaie boel.

Aangezien de meesten van ons nu druk bezig zijn met leren voor de tentamens en er eigenlijk zoveel dingen die leuker zijn dan dat, wil ik jullie alvast een tip meegeven.

Stel doelen voor jezelf!

Vaak schrijf ik op wat ik gedaan wil hebben en als dat af is, dan mag ik een paar uurtjes wat anders gaan doen. Voor mij werkt dit meestal heel goed en wie weet heb jij er ook wat aan. Binnenkort kom ik vast met nog meer tips, ook voor het beginnen aan de nieuwe en laatste periode van het jaar. Hou mijn blogs dus in de gaten!

Ik heb er erg veel zin in om nog meer te gaan schrijven en ik hoop dat jullie mijn blogs met veel plezier zullen lezen!

Wil je ook de lerarenopleiding gaan doen?

Misschien wil je dan nog wat meer informatie van een student? Laat dan even een berichtje achter, ik ben bereid al je vragen te beantwoorden!

-- Lisa