Maak kennis met gast-blogger Lucia

Hallo, ik ben Lucia.

Ik woon tussen twee weilanden in en vond het wel een leuk idee op te gaan schrijven wat ik vind van mijn leven.

In het verleden heb ik VMBO gedaan op kader niveau en nu zit ik op het Grafisch Lyceum in Utrecht. Ik doe een opleiding waarbij je veel creativiteit nodig hebt. En dat vind ik dan ook super leuk! Het is een zware opleiding. Elke dag reis ik 3 uur en 20 minuten. Mensen vragen mij dan ook waarom ik nog niet op kamers zit. Maar zelf vind ik het nog prettig om thuis te wonen.

Mijn leven is best druk. Naast mijn studie heb ik een vriend waar ik elk weekend heen ga. Dus echt veel tijd voor mezelf heb ik niet. Naast het feit dat mijn leven zwaar is, is het ook erg leuk!

In mijn vrije tijd speel ik op mijn djembe of piano en teken ik veel. In mijn opleiding doe ik nu niet veel meer met tekenen. Dat vind ik ergens wel jammer. Maar programmeren met HTML vind ik ook leuk om te doen. Ik ga ook elke donderdag en zondag sporten. Ik doe krachttraining dus ben een pittige meid. Ik vind krachttraining het fijnste wat er is. Veel mannen zeggen dat vrouwen dat niet kunnen. Ik vind dat onzin! En zelf vind ik het erg grappig om te zien wanneer en man naast mij veel minder kilo’s kan tillen.

Nu wat meer over mijn studie! Mijn klas heeft veel verschillende soorten mensen. Mensen die biseksueel zijn of homo maar ook de normaal

Elke dag is een nieuwe uitdaging voor mij! Ik probeer altijd het beste eruit te halen!ste 'tutjes' die er zijn. Mensen die de hele dag Heavy Metal kunnen luisteren en mensen die liever klassiek zouden horen. En toch ondanks dat iedereen zo verschillend is kan iedereen met elkaar overweg. Ikzelf zit nu in een project groepje dat weinig doet. Daarom ben ik de baas van het groepje. Ik stuur hun aan en zeg wat ze moeten doen.
Als ik er niet ben wordt het dus meestal een grote chaos! Bij ons op school moet alles heel geordend zijn. Als je dat niet doet raak je meestal veel bestanden kwijt vanaf je computer. Zelf ben ik nog best ongeordend dus ik moet er altijd heel erg op letten!

Elke dag is een nieuwe uitdaging voor mij! Ik probeer altijd het beste eruit te halen!

Door Marianne op 8 april 2015