Snel studieboeken verkopen doe je met de Bookmatch app

Als je je studieboeken wilt verkopen, dan moet je er snel bij zijn. De laatste week worden er soms meer dan 1000 nieuwe boeken aangeboden op Bookmatch.nl. En ook evenzoveel verkocht. Wil je nog wat geld verdienen aan je oude studieboeken, dan is het nu tijd om je slag te slaan en je studieboeken te verkopen. En hoe handig is het dat je binnen 2 minuten al je boeken te koop kunt zetten?

Stap 1. Download de Bookmatch app

Die kan je vinden in de Google Play store of de App Store. Zoek ‘Bookmatch’ en je vind 'm al gauw.

Stap 2. Inloggen

Je hebt voor de app een account nodig. Heb je die al, dan kan je eenvoudig inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Heb je nog geen account, dan moet je die op de website even aanmaken.

Stap 3. Scan de barcode van je boeken

Als het goed is, herkent de app je boek. En zie je een foto, de titel en de schrijver van het boek.

Stap 4. Bepaal je prijs

We laten je een prijs zien, maar die kan je natuurlijk aanpassen. Dat doe je door op de plus of min te drukken. Hou bij het bepalen van je prijs ook rekening met verzendkosten. Die betaal jij, maar je krijgt een bijdrage van 3 euro van de verkoper.

Stap 5: vul nog wat gegevens in

Over de staat van het boek, de opleiding waar je het boek voor gebruikt hebt etc.

Stap 6: zet je boeken online.

Klik op "Bewaren". Heb je al je studieboeken ingescant, kies dan onderaan de app voor "plaats online". Je boeken worden nu in je aanbod geplaatst en kunnen via de site gevonden worden door al die studenten die nu bezig zijn om studieboeken te kopen.

 

 

 

En denk je: 6 stappen, dat duurt lang. Welnee. Binnen een minuut staan je studieboeken te koop. Kijk maar:   
Door Marianne op 21 juli 2016