Studieboeken kopen tijdens de introweek

‘Het zou mooi zijn als het boek er volgende week is, is nl. de eerste echte lesweek.’

 

Dit was een van de berichten die studenten elkaar stuurden op Bookmatch.nl. En we zien steeds meer van de berichten: iedereen wil zijn studieboeken nog op tijd binnen krijgen. Hoe jij nu nog zo snel mogelijk alle studieboeken binnen krijgt en voor een heule goede prijs? Wij hebben een paar hele handige zaken voor je geregeld op de website.


1. Koop al je studieboeken boeken tegelijk bij 1 verkoper.

BIj Bookmatch noemen we dat de ‘Optimatch’. Heb je alle ISBN’s van je benodigde studieboeken bij de hand? Zorg dat je ingelogd bent op de site. Ga naar ‘Mijn Bookmatch’ en naar ‘Mijn Boekenlijst’.  Hier vul je in het veld alle ISBN nummers in die je nodig hebt. 


Op het moment dat je op ‘toevoegen’ klikt, verschijnt er bovenaan de pagina een groene regel.

 

 

Klik je op 'Naam verkoper' (in dit geval: Ilse Janssen) dan zie het al het aanbod van Ilse (misschien heeft ze nog meer boeken die jij nodig hebt?

Klik je op ‘Bekijk het aanbod’: dan krijg je een lijst met de 5 boeken die je zocht.

En klik je op ‘bekijk de andere optimatches’, dan krijg je een lijst van alle mensen die meerdere studieboeken aanbieden die jij zoekt.

Dit is dé manier  op Bookmatch.nl om zoveel mogelijk studieboeken in 1 keer te zoeken.

2. Doe een bod op de studieboeken
Je kan bij Bookmatch op 2 manieren studieboeken kopen.

  1. Je betaalt de vraagprijs. Wij vragen je te betalen en als je dat gedaan hebt sturen we de verkoper een mail met de vraag om je de boeken op te sturen.

  2. Je doet een bod. Een verkoper moet daar op reageren. Als julie het eens zijn over het bedrag, betaal jij en stuurt de verkoper de studieboeken op.

De eerste manier heeft als voordeel dat je heel snel kan kopen. Je betaalt namelijk direct en binnen een minuut heeft de verkoper een bericht dat ie de boeken naar jou op moet sturen.

Bij de tweede manier heb je contact met de verkoper en weet je zeker dat ie alle boeken heeft en in staat is om de boeken te versturen. En met de tweede manier van studieboeken kopen heb je natuurlijk de mogelijkheid om nog een beetje extra te besparen op je studieboeken. (de verkoper wil per slot van rekening zijn boeken ook wel snel kwijt - maak daar gebruik van )

Studieboeken kopen hoeft dus helemaal niet lang te duren
Gelukkig maar. Jij hebt wel wat beters te doen deze dagen. De introweken staan voor de deur of zijn al bezig. Wij wensen je veel plezier bij je:


En neem even een kijkje op onze pagina speciaal voor jouw introweek. Daar vind je nog een leuke korting :-).

 

 

Ik wil ook snel studieboeken kopen!

Door Marianne op 22 augustus 2016