Vakantie! Of toch niet

Door Marianne op 31 juli 2015

- gastblog van Lisa -

Na de laatste tentamens was het dan eindelijk zover, vakantie. Helaas was dit niet helemaal het geval. Het wachten op cijfers duurde voor mijn gevoel eeuwen en de kans dat ik een herkansing had was ook erg aanwezig. Helaas moest er inderdaad een opdracht overnieuw gemaakt worden en sloeg de stress weer toe. Zoals velen van jullie ook wel meegemaakt zullen hebben, is het niet zo gemakkelijk om een herkansing te maken als je al helemaal het vakantiegevoel hebt. Toch moest ik er nog even tegenaan en na heel lang uitstellen heb ik de herkansing ingeleverd.

Na weer lang wachten is het verlossende woord er eindelijk:

mijn propedeuse is binnen!

Pas nu begint de vakantie echt en ga ik genieten van allemaal leuke dingen doen.

Zelfs op vakantie ga ik nog met mijn studie aan de slag, op naar Engeland! Op deze manier verbeter ik mijn Engels ook weer en kan ik wat Engelse cultuur snuiven. Samen met mijn oom, tante en nichtje ga ik richting Cornwall met tussenstops in New Forest en Dartmoore. Hier schrijf ik later vast nog wel wat over!

Voor nu wil ik iedereen adviseren om heerlijk te genieten van je welverdiende rust en je even niet zo druk te maken om school. Dat doen we in september wel weer!

Ik ga weer door met inpakken en ik wens jullie allemaal een fijne vakantie!