Waar kan je het beste je studieboeken verkopen

Bij Bookmatch verkoop je snel en eenvoudig je studieboeken. Je krijgt een goede prijs voor je oude studieboeken. Zodra je je boeken te koop zet sturen wij een alert naar studenten die dit boek zoeken. Zo worden boeken soms al binnen 1 minuut verkocht! Je krijgt snel je geld. En mocht er onverhoopt iets mis gaan, dan profiteer jij van de Bookmatch garantie!

Het NU de tijd om je studieboeken te verkopen 
Ben je klaar met studeren? Voor een paar maanden of de rest van je leven? Tijd om je studieboeken te verkopen! Er zijn namelijk nu al mensen op zoek naar de boeken die jij in je bezit hebt. En die mensen willen dat graag die studieboeken voor een zacht prijsje van jou overnemen. Geheel onbevooroordeeld roepen wij natuurlijk dat je je studieboeken het beste bij Bookmatch kan verkopen. We geven je graag een paar redenen waarom.

 Makkelijk en snel aanbieden

Hoeveel studieboeken ga je verkopen? Met de Bookmatch app zet je al je boeken binnen een minuut te koop!

 Direct alerts naar kopers
Studenten die boeken zoeken, kunnen een boekenlijst maken. Elke keer als er een boek wordt aangeboden die zijn op hun boekenlijst hebben staan, dan krijgen ze een alert. Biedt jij je boeken aan, dan gaan er dus direct mailtje naar allerlei potentiele koper. Zo hebben al regelmatig verkopers hun boeken binnen een paar minuten verkocht.

 Verkoop al je boeken aan 1 koper
We hebben het makkelijk gemaakt voor kopers om te zoeken op verkopers die alle boeken aanbieden die zij zoeken. Heb je mazzel, dan verkoop je dus direct al je studieboeken aan 1 persoon!

 Onderhandel en verdien nog meer aan je studieboeken
Je stelt een prijs vast, maar die is onderhandelbaar. Je kan dus best wat hoger inzetten en hopen dat je net iets meer voor je boek krijgt.

 Tevreden klant – Snel je geld
Stuur jij je verkochte boek snel op en ontvangt de koper het de volgende dag, dan gaan wij je uiteraard snel uitbetalen. We wachten altijd op een seintje van de koper, maar uiterlijk na 14 dagen ronden we de match af en betalen we uit.


   Bookmatch bemiddelt
Bij Bookmatch betaal je een bemiddelingsbijdrage voor het kopen en verkopen van boeken. Als je een boek te koop aanbiedt, dan laten we precies zien hoeveel jij aan de verkoop van het boek gaat overhouden. Voor die bemiddelingsbijdrage ontvang je alle service van ons en de garantie dat je toch je geld krijgt als er iets mis gaat.


Wij van Bookmatch adviseren Bookmatch als dé plek om je studieboeken te verkopen. Maar we zijn niet de enige, al veel studenten gingen je voor en verkochten hun studieboeken via Bookmatch. Lees hier maar eens hoe zij dat vonden.

 

  Waar studieboeken verkopen? Bij Bookmatch natuurlijk!  

 


Ik wil NU mijn studieboeken verkopen!

Door Marianne op 9 juni 2017