Zet je studieboeken te koop met de Bookmatch app

Hoera! Je bent klaar met je tentamens, je studiepunten zijn binnen. Tijd om je overbodige studieboeken te koop te zetten.

Supersnel met de Bookmatch app

By far de makkelijkste en snelste manier om je studieboeken tweedehands aan te bieden, is om de Bookmatch app te gebruiken op je Iphone of Android-toestel. Download de app en scan de streepjescode van je studieboeken. Bepaal je vraagprijs, wees eerlijk over de conditie van het boek en upload de gegevens naar Bookmatch. Voilá binnen een minuut heb je studieboek te koop staan op Bookmatch.nl. Dit is dus heeel handig als je een hele stapel boeken te koop wilt zetten. Eenvoudiger kunnen we het niet maken, wel sneller.

 

Handig op de website

Natuurlijk kan je ook via de site je studieboeken verkopen. Voer het ISBN nummer van het boek in en wij zoeken de gegevens van het boek erbij. Controleer altijd even of dit het juiste boek is. Op de site laten we ook zien of het boek al door anderen wordt aangeboden en wat zij vragen voor het boek. Je vraagprijs is inclusief verzendkosten, hou daar rekening mee bij het bepalen van je vraagprijs!

 

Je studieboeken aanbod staat in 'Mijn Bookmatch'

Het overzicht van alle studieboeken die je te koop hebt staat in Mijn Bookmatch. Daar kan je je aanbod en vraagprijs wijzigen, je boeken van je aanbod verwijderen of tijdelijk deactiveren als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. We sturen je een SMS als iemand een bod op studieboek heeft gedaan of de vraagprijs heeft geboden en je dus je studieboek tweedehands hebt verkocht.

 

 

Succes met verkopen!

 

  Lees ook:

Door Marianne op 22 januari 2015