Zo werkt Bookmatch

Door Marianne op 9 oktober 2019

Nieuw op Bookmatch?  Je zit hier goed. Want bij Bookmatch vind je de de meeste en voordeligste tweedehands studieboeken. Hoe dat precies werkt leggen we uit in dit filmpje. 

Je oude studieboeken te koop aanbieden


Scan je studieboeken met de Bookmatch app. Wij herkennen de ISBN code en vullen de gegeven van jouw boek voor je aan. Zelf bepaal jij de prijs van je boeken. Ze zijn direct al te koop op Bookmatch.

 

Je zoekt een tweedehands studieboek


Vul het ISBN nummer in wat je nodig hebt. Zo weet je zeker dat je het juiste boek en de juiste uitgave krijgt. Zijn er verschillende verkopers? Kies een verkoper uit, doe een bod en onderhandel nog even, of betaal direct de vraagprijs. 

 

Veilig handelen


Je betaalt aan Bookmatch, de verkoper stuurt het boek op. En wij betalen de verkoper uit als jij je boek ontvangen hebt. En tevreden bent. Is een boek niet goed, dan mag je je boek terugsturen. Is een boek kwijtgeraakt tijdens het verzenden? Dan krijg je als koper je geld terug en betalen we de verkoper uit. 

 

Bookmatch is het duurzame alternatief voor je studieboeken

 

Door je studieboeken tweedehands te kopen en te verkoper draag jij je steentje bij aan het milieu. We gooien zo minder boeken weg en we verbruiken minder energie voor het maken van papier en boeken. Groen bezig!

 

Samengevat: Tweedehandsboeken zijn goedkoper. En beter voor het milieu en bij Bookmatch koop en verkoop je je studieboeken veilig, want wij staan garant. Waar wacht je nog op? Zoek de boeken die je nodig hebt, doe een bod en sla je slag!