Bestelling nog niet ontvangen

Ik heb mijn studieboek(en) nog niet ontvangen, wat moet ik doen?Zodra je betaling is verwerkt, ontvangt een verkoper het verzoek je boek(en) binnen 3 dagen te verzenden.

Wanneer dit niet gebeurt, mailen wij elke 2 dagen een herinnering. Wil je zelf ook een bericht sturen naar je verkoper, laat deze dan achter in de match.

Boek is al verzonden

Is een boek al verzonden? Maar deze heb je deze na 4 dagen nog niet ontvangen? Zet deze match dan zelf on hold. Zo voorkomen we dat we een match te vroeg uitbetalen. Dit doen we namelijk automatisch twee weken na verzenden.Wanneer een boek volgens PostNL onderweg is maar nog niet bij jou bezorgd, dan komt het soms voor dat een boek bij de buren is bezorgd. Wil je eerst eens bij je buren navragen?

Boek is nog niet verzonden

Wanneer een boek na 10 dagen nog steeds niet verzonden is, annuleren wij een match.

Na het afbreken van een match, storten we je je betaling terug. Dit doen we van maandag tot en met donderdag en op zondag, 1-2 dagen later staat het dan weer op je rekening.

We blokkeren de verkoper

Na het afbreken van een match deactiveren we het aanbod van een verkoper en blokkeren we het account. Pas na uitleg waarom het verzenden niet gelukt is, geven wij weer toegang.

Terug naar veelgestelde vragen