Boek wordt niet verzonden

96% van de studieboeken word binnen een week verzonden

Maar liefst 96% van onze verkopers versturen een bestelling binnen 1 week. Helaas zijn er ook verkopers die een verkocht boek niet verzenden. We proberen dit tot een minimum te beperken, maar voor het versturen hebben we toch echt de inzet van onze verkopers nodig.

Bookmatch vraagt de verkoper om het boek op te sturen

Zodra je een match hebt betaald, gaat er een mail en een sms of pushbericht naar de verkoper. We vragen dan om het boek binnen 3 dagen te verzenden en deze verzending te bevestigen.

Gebeurt dit niet, dan volgt elke twee dagen een herinneringsmail. Na 10 dagen breken we een match automatisch af. Wil je niet zolang wachten, dan kan je na 4 dagen zelf een match afbreken met de rode knop die staat onderaan een match.

Je kan in de match ook zelf een bericht naar de verkoper sturen.

Na het afbreken van een match, storten we je je betaling terug. Dat doen we maandag tm donderdag elke dag en zondagavond. 1-2 dagen later staat het dan weer op je rekening.

We blokkeren een verkoper die niet verstuurt

Na het afbreken van een match deactiveren we het aanbod van een verkoper en blokkeren we het account. Pas na uitleg waarom het verzenden niet gelukt is, geven wij weer toegang.

Terug naar veelgestelde vragen