Wat zijn de kosten bij Bookmatch?

Koper


Aan een koper rekenen we een servicebijdrage van 2,49 per match. Hiervoor garanderen we dat je je bestelde boek ontvangt of je krijgt je betaling terug. Een boek kan bijvoorbeeld niet geleverd worden omdat de verkoper het boek niet meer heeft. Tijdens de verzending kan een boek kwijtraken of beschadigd.

Ook mag je voor deze servicebijdrage een boek altijd op onze kosten retour sturen, wanneer je niet tevreden bent.

Verkoper


Een verkoper rekenen we een bemiddelingsbijdrage van 1 euro vast en 10% van de verkoopprijs. Verkoop je een boek voor 30 euro, dan is dit dus 4 euro. Hierbij garanderen we ook dat je na het verzenden (met track&trace) altijd na uiterlijk 2 weken je betaling ontvangt. Veelal sneller wanneer een koper de ontvangst aan ons bevestigd.

Naast een bemiddelingsbijdrage zijn de verzendkosten ook voor rekening van een verkoper. Bij het aanbieden van een boek tonen we een rekenvoorbeeld zodat je precies kan zien wat er voor jou als verkoper overblijft.

Op de site tonen we een totaalprijs, dus de vraagprijs van een verkoper en de servicebijdrage. Een boek met een vraagprijs van 30 euro staat dus te koop voor 32,49.

Terug naar veelgestelde vragen