PostNL verzendlabel kopen

Via Bookmatch koop je makkelijk een PostNL verzendlabel voor je (brievenbus)pakket. Voor 4,25 koop je een verzendlabel voor een brievenbuspakket en voor 6,95 koop je een verzendlabel voor een gewoon pakket. Is je pakket maximaal 3.2 cm dik, dan mag je deze als brievenbuspakket verzenden, is het daarboven, dan als normaal pakket. Op een PostNL locatie betaal je 4,95 en 7,95. Online zijn de prijzen hetzelfde als bij ons.

PostNL verzendlabel via Bookmatch PostNL verzendlabel via PostNL locatie
3S code doorgeven Niet nodig, dit gaat automatisch Zelf doorgeven
Betalen Achteraf via Bookmatch. Vooraf aan PostNL
Printen Je mag zelf printen of laat code scannen bij PostNL. PostNL print label
Retourzending Geen kosten voor jou Verzendkosten voor jou
Wanneer boek niet is bezorgd Bookmatch doet onderzoek Jij start onderzoek bij PostNL
Prijs Brievenbuspakket 4,25 (bespaar 70 cent) 4,95
Prijs Klein pakket 5,95 Alleen online te koop
Prijs Gemiddeld pakket 6,95 (bespaar 1 euro) 7,95


Je maakt dus een keuze voor het PostNL verzendlabel of je regelt de verzending zelf.Kies je voor een PostNL label via Bookmatch, maak dan een keuze tussen brievenbus- of gewoon pakket en bevestig deze keuze onderaan. Het label wordt hierna aangemaakt, je hoeft dus geen 3S code door te geven. Dat is alleen wanneer je zelf een label hebt gekocht.Waarom kan ik geen label kopen bij mijn match?

Omdat we de kosten voor het label verrekenen met het bedrag dat je krijgt uitbetaald, hanteren we een minimum van 9,00 euro. Is je match minder dan 9,00 euro, dan kan je nog wel zelf een label aanschaffen op PostNL.nl.

Ik heb een label gekocht bij Bookmatch, maar koop liever een verzendlabel in een winkel

Kan je ons laten weten wat de 3S code is geworden, dan zorgen we ervoor dat je de kosten voor het label dat je via ons gekocht hebt niet in rekening gebracht wordt.

Geef de nieuwe 3S code door aan je koper door een bericht in de match achter te laten.

Ik heb een verkeerd label gekocht

Dit kunnen wij voor je aanpassen, stuur een bericht dan verwijderen wij het gekozen label en mag je het juiste label kopen.

Terug naar veelgestelde vragen