Bookmatch is dé marktplaats voor

Tweedehands studieboeken

Illustratie overdracht boek van student naar student

Je kunt ook zoeken naar meer boeken tegelijk, en zo je hele boekenlijst copy-pasten.

Enkele cijfers om trots op te zijn

Bookmatch is met
350.000
tweedehands studieboeken de grootste van Nederland.
Maar liefst
95%
van onze klanten beveelt Bookmatch aan.
We krijgen een
9.2

Meest gezochte studieboeken vandaag

MBO, HBO en WO studieboeken

Duidelijke site, goede communicatie met de klant, snelle levering en goede kwaliteit

Plaatje van de Bookmatch app
Scan je studieboek, bepaal de vraagprijs en plaats op Bookmatch!
Google Play
Apple App Store

Bookmatch ook voor je nieuwe studieboeken

Op 13 februari heeft Studystore bekend gemaakt om per direct te stoppen met het verkopen van studieboeken. Sinds dat moment zien wij dat veel nieuwe studenten Bookmatch al hebben gevonden voor het kopen van tweedehands én nieuwe studieboeken. Wij zijn natuurlijk vooral bekend om onze marktplaats in tweedehands studieboeken, maar dankzij een samenwerking met Centraal Boekhuis kunnen wij ook nieuwe studieboeken leveren.

Deze boeken heb je dan, indien uit voorraad leverbaar, meestal de volgende dag al in huis. Naast nieuwe studieboeken, bieden wij een duurzaam en goedkoper alternatief, namelijk tweedehands studieboeken. Deze worden aangeboden door de tienduizenden studenten die klant zijn bij Bookmatch. Vaak kan je kiezen uit diverse aanbieders en bespaar je flink op je studiekosten omdat deze boeken (ver) onder de nieuwprijs worden aangeboden.

Bookmatch bestaat al 27 jaar en wij zijn nog lang niet van plan om te stoppen dus fijn dat je ons gevonden hebt en wij hopen dat je veel profijt mag hebben van deze site met het kopen én verkopen van je studieboeken.

Ben jij op zoek naar tweedehands studieboeken? Zoek ze dan op bookmatch.nl. De website met het grootste aanbod van gebruikte studieboeken. Studenten die klaar zijn met hun studie of semester verkopen hier hun studieboeken. Heb jij even geluk! Want een tweedehands studieboek is goedkoper dan een nieuw studieboek. De prijs kan wel 60% minder zijn. En als je gaat onderhandelen, misschien nog wel meer. Bij elke studieboek geeft de verkoper van het boek aan in welke staat het boek verkeert. Soms zijn handige alineas alvast gemarkeerd, soms zit een boek nog in plastic. Een online licentie is bijna nooit meer geldig bij een tweedehands boek. Let hier op bij het kopen van je tweedehands boek. Zo voorkom je teleurstellingen.

Deze studieboeken kan je hier kopen

Op bookmatch kan je gebruikte studieboeken kopen voor HBO, MBO en WO studies. Van bijna alle studies zijn er studenten die hun studieboeken verkopen. Je kunt zoeken per school of universiteit welke studieboeken worden aangeboden en je kan per studie zoeken welke boeken worden aangeboden. Maar het slimste is om de studieboeken die je nodig hebt op ISBN nummer te zoeken. Dan weet je namelijk altijd zeker dat je de juiste druk koopt. Wil jij je studieboeken juist verkopen? Geef dan bij je boeken aan voor welke studie je ze gebruikt hebt. Dit is een extra bevestiging voor aankomende studenten dat ze het juiste boek gaan kopen. Verstuur je je boeken snel, dan vermelden we dat op de site en verkoop je je boeken nog sneller.

Je studieboeken verkopen

Wil jij juist je studieboeken verkopen? Dat kan. Alle studieboeken kan je op deze site verkopen, zolang ze maar een ISBN nummer hebben. Zet overigens je boeken zo snel mogelijk na je studie te koop, dan kan een volgende student jouw boek weer gebruiken. Het hele jaar door kopen studenten boeken, maar de piek van studieboeken- kopen ligt in de zomervakantie. Natuurlijk kan je ook je gebruikte schoolboeken voor HAVO, VWO of MBO te koop zetten. Denk bijvoorbeeld aan je eindexamenbundels en "Samengevat". Niet alleen studenten, ook scholieren willen graag een goede deal.

Wat levert Bookmatch je op?

Als je je studieboeken verkoopt, dan krijg je, naast ruimte in je boekenkast, ook een lekker gevulde portemonnee. En kan jij weer boeken voor het volgende jaar kopen. Koop je tweedehands studieboeken bij Bookmatch, dan koop je ze een stuk goedkoper dan in de winkel. Je bent bovendien lekker duurzaam bezig, want je zorgt dat boeken vaker gebruikt worden. Je koopt van andere studenten. De meeste versturen hun boeken binnen 4 dagen. En is er onverhoopt toch iets niet goed met de levering van je studieboek, dan krijg je je geld terug.