5000 beoordelingen

Door Wouter op 2 november 2015

Toen we een jaar geleden beoordelingen van klanten gingen vragen, hadden we niet gedacht dat we nu al op de 5.000 zouden zitten. We zijn dan ook supertrots op onze enthousiaste klanten die de moeite hebben genomen om deze reviews te schrijven.

 

Gemiddelde waardering een 8.7

Volgens Jos Burgers geven klanten gemiddeld een 7.5 daar zitten we met een 8.7 dik boven. Er zijn maanden dat we iets hoger scoren, een 8.8 of zelfs 8.9 en maanden dat het wat minder is. Als het minder is, baal ik wel een beetje, dat terwijl een 8.7 gemiddeld best netjes is.

 

99% beveelt Bookmatch aan

Dit is een ongelofelijk hoog cijfer, waar we erg trots op zijn. Van de 5.000 klanten zijn er dus 4.950 die Bookmatch zouden aanbevelen, fantastisch. En de feedback die we hebben gekregen van die laatste 50 nemen we serieus. Het blijkt dat dubieuse verkopers veelal zorgen voor een laag cijfer en ontevreden klanten. Deze verkopers royeren we nu van de site.

 

Wat kan er nog beter?

In het aanbod tonen we nu hoe snel een verkoper gemiddeld een boek verstuurt en hoeveel geslaagde matches er zijn geweest. Dit hebben we gedaan omdat uit de beoordelingen blijkt dat hier behoefte aan is.

 

Ook gaan we in een nieuwe versie van de site het mogelijk maken om foto's van de de studieboeken te tonen. Hier is ook veel behoefte aan.