Praktijkgidsen voor manager en ondernemer - De kracht van het piramideprincipe 9789052618012

9789052618012-Praktijkgidsen-voor-manager-en-ondernemer---De-kracht-van-het-piramideprincipe
ISBN: 9789052618012
Druk: 1
Uitvoering: Paperback
Uitgever: Academic Service

Praktijkgidsen voor manager en ondernemer - De kracht van het piramideprincipe wordt 4 keer aangeboden op Bookmatch. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van Praktijkgidsen voor manager en ondernemer - De kracht van het piramideprincipe.

Best buy
Tweedehands 14.99
Als nieuw
  • Je betaalt veilig aan Bookmatch via iDEAL iDEAL logo

  • Boek niet naar wens, stuur het terug.
  • 13102 klanten geven een 9.1 gemiddeld, en maar liefst 98% beveelt ons aan

Meer tweedehands aanbod Praktijkgidsen voor manager en ondernemer - De kracht van het piramideprincipe

Klik op "Kopen" om Praktijkgidsen voor manager en ondernemer - De kracht van het piramideprincipe in je winkelmandje te doen. Dit boek is dan een half uur voor je gereserveerd. Klik op "bieden" om met de verkoper van Praktijkgidsen voor manager en ondernemer - De kracht van het piramideprincipe te onderhandelen over de prijs.

Staat van het boek
Als nieuw
5 maanden geleden aangeboden
Prijs (Incl. servicebijdrage en verzendkosten)
€ 14.99
Staat van het boek
Als nieuw
5 maanden geleden aangeboden
Verkoper
Robin Pluim
Verstuurt meestal binnen 6 dagen
Prijs (Incl. servicebijdrage en verzendkosten)
€ 14.99
Staat van het boek
Als nieuw
9 maanden geleden aangeboden
"Is nauwelijks gebruikt en zo goed als nieuw!"
Verkoper
Timon Stokman
Verstuurt meestal binnen 3 dagen
Prijs (Incl. servicebijdrage en verzendkosten)
€ 16.99
Staat van het boek
Als nieuw
17 maanden geleden aangeboden
"Boek is nieuw. Ik verkoop het boek wegens het vroeg beeindigen van de studie."
Prijs (Incl. servicebijdrage en verzendkosten)
€ 21.99

Wellicht staan deze boeken ook op je lijst


Meer over Praktijkgidsen voor manager en ondernemer - De kracht van het piramideprincipe

'Help, ik verdrink in de informatie die op me afkomt!' Deze noodkreet van lezers wordt steeds sterker. Ze willen kernachtige teksten waarbij de boodschap vooraan staat. Steeds meer organisaties kiezen daarom voor piramideschrijven. Vaste piramidestructuren voor bijvoorbeeld offertes en rapportages bieden medewerkers bovendien houvast bij het schrijven. Piramideschrijvers geven gehoor aan de roep van de lezer. Ze beginnen hun tekst met de kernboodschap, die ze dan toelichten of onderbouwen. Ze redeneren vanuit de behoefte van de lezer en vanuit de vragen die hun hoofdboodschap bij de lezer oproept. Zo houden zij hun teksten helder en compact.

De kracht van het piramideprincipe leert u de kunst van het piramideschrijven, stap voor stap. Praktische tips en voorbeeldteksten helpen u de techniek direct in uw werk toe te passen. De voordelen? U bereikt bij uw lezers een groter effect met uw teksten. Daarbij zal het schrijven u minder tijd kosten. Eline Janssen en Marita van Hasselt geven al jaren schrijftrainingen aan adviseurs en andere schrijvende professionals. Hun praktische benadering van piramideschrijven is gebaseerd op het Pyramid Principle dat de Amerikaanse organisatieadviseur Barbara Minto voor McKinsey ontwikkelde. Doelgroep Dit boek is bedoeld voor professionals - consultants, adviseurs en onderzoekers - die de overstap willen maken van informatie spuien naar lezergericht schrijven.

Eline Janssen
Eline Janssen geeft samen met Marita van Hasselt - van Rijssen schrijftrainingen voor diverse organisaties. Ze helpen adviseurs en andere professionals om in minder tijd heldere teksten te schrijven, zoals e-mails, webteksten, offertes, adviezen en rapportages.

Marita van Hasselt - van Rijssen
Marita van Hasselt - van Rijssen geeft samen met Eline Janssen schrijftrainingen voor diverse organisaties. Ze helpen adviseurs en andere professionals om in minder tijd heldere teksten te schrijven, zoals e-mails, webteksten, offertes, adviezen en rapportages.