De kracht van het piramideprincipe 9789058754493

9789058754493-De-kracht-van-het-piramideprincipe
ISBN: 9789058754493
Druk: 1
Uitvoering: Paperback
Uitgever: Boom uitgevers Amsterdam

De kracht van het piramideprincipe wordt 3 keer aangeboden op Bookmatch. En het De kracht van het piramideprincipe boek is dit jaar al 2 keer verkocht. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van De kracht van het piramideprincipe.

Best buy
Nieuwprijs € 27.50 Tweedehands 22.99
Als nieuw
  • Je betaalt veilig aan Bookmatch via iDEAL iDEAL logo
  • Je bespaart € 4.51 op dit boek

  • Boek niet naar wens, stuur het terug.
  • 13102 klanten geven een 9.1 gemiddeld, en maar liefst 98% beveelt ons aan

Koop dit boek nieuw voor € 27.50
  • Wordt gratis verzonden op 27-5

Meer tweedehands aanbod De kracht van het piramideprincipe

Klik op "Kopen" om De kracht van het piramideprincipe in je winkelmandje te doen. Dit boek is dan een half uur voor je gereserveerd. Klik op "bieden" om met de verkoper van De kracht van het piramideprincipe te onderhandelen over de prijs.

Staat van het boek
Als nieuw
2 dagen geleden aangeboden
Prijs (Incl. servicebijdrage en verzendkosten)
€ 22.99
Staat van het boek
Goed
1 maand geleden aangeboden
Verkoper
Prijs (Incl. servicebijdrage en verzendkosten)
€ 23.99
Staat van het boek
Als nieuw
4 maanden geleden aangeboden
Verkoper
Eveline Odijk
Verstuurt meestal binnen 1 dag
Prijs (Incl. servicebijdrage en verzendkosten)
€ 26.99

Nieuwe studieboeken

Staat van het boek
Nieuw
Aanbieder
Bookmatch
Gratis verzonden!
Wordt verzonden op 27-5
Prijs (Incl. Servicebijdrage en verzendkosten
€ 27.50

Meer over De kracht van het piramideprincipe

Infobesitas: wie heeft er niet mee te maken? De enorme hoeveelheidinformatie die elke dag op ons afkomt, dwingt ons anders te gaan lezen. De lezer van nu is haastig en scant teksten, op zoek naar wat voor hem of haar van belang is.

Wil je als schrijver effect hebben met je tekst, dan moet je inspelen op het veranderende leesgedrag. Het piramideprincipe biedt je hiervoor een handige methode. Hiermee redeneer je vanuit de informatiebehoefte van de lezerrond het onderwerp, in plaats van vanuit je eigen kennis en denkproces. Zo kom je tot een beknopte en scanbare tekst waarbij de kernboodschap voorop staat.

Dit boek leert je piramideschrijven, stap voor stap. Praktische tips en voorbeelden helpen je de methode direct in je werk toe te passen. Het resultaat: je bereikt in minder tijd meer effect met je teksten. De pragmatische methode in dit boek is gebaseerd op het Pyramid Principle dat de Amerikaanse organisatieadviseur Barbara Minto voor McKinsey ontwikkelde.

Marita van Rijssen en Eline Janssen (Piramideschrijven.nl) geven al ruim twintig jaar schrijftrainingen voor diverse organisaties. Ze helpen adviseurs en andere professionals om in minder tijd beknopte en overtuigende teksten te schrijven, zoals adviezen, besluitvormingsteksten en offertes.

Deze herziene editie van De kracht van het piramideprincipe nieuw hoofdstuk over hoe je met flow je tekst kunt schrijven. Er is extra aandacht voor helder formuleren en argumenteren.