Ik werk voor mezelf 9789080703032

9789080703032-Ik-werk-voor-mezelf
ISBN: 9789080703032
Druk: 1
Uitvoering: Paperback
Uitgever: de Eigen Zaak

Ik werk voor mezelf wordt 3 keer aangeboden op Bookmatch. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van Ik werk voor mezelf.

Best buy
Tweedehands 12.49
Als nieuw
  • Je betaalt veilig aan Bookmatch via iDEAL iDEAL logo

  • Boek niet naar wens, stuur het terug.
  • 13102 klanten geven een 9.1 gemiddeld, en maar liefst 98% beveelt ons aan

Meer tweedehands aanbod Ik werk voor mezelf

Klik op "Kopen" om Ik werk voor mezelf in je winkelmandje te doen. Dit boek is dan een half uur voor je gereserveerd. Klik op "bieden" om met de verkoper van Ik werk voor mezelf te onderhandelen over de prijs.

Staat van het boek
Als nieuw
4 maanden geleden aangeboden
"Vaste prijs"
Verkoper
Lotte te Wierik
Verstuurt meestal binnen 1 dag
Prijs (Incl. servicebijdrage en verzendkosten)
€ 12.49
Staat van het boek
Als nieuw
5 maanden geleden aangeboden
Prijs (Incl. servicebijdrage en verzendkosten)
€ 12.49
Staat van het boek
Als nieuw
10 maanden geleden aangeboden
Verkoper
Inge Dietvors
Verstuurt meestal binnen 4 dagen
Prijs (Incl. servicebijdrage en verzendkosten)
€ 13.94

Meer over Ik werk voor mezelf

Ik werk voor mezelf. Een boek met alle ins- en outs voor het starten van een bedrijf voor (startende) ondernemers en studenten binnen M.B.O. en H.B.O. + ondersteunende website met formulieren, checklists en info om te downloaden.

Wil je een goed idee omzetten naar het starten van een bedrijf en dit succesvol aanpakken? Of ben je al gestart en wil je meer rendement halen? wil je een ondernemingsplan schrijven of je bedrijfsidee uitwerken met een duidelijk stappenplan, heb je financiering nodig of leren wat ondernemerschap inhoudt binnen het onderwijs (mbo/hbo)?


Droom je ervan om voor jezelf te beginnen? En wil je ondernemen met plezier?
Ik werk voor mezelf is hét hulpmiddel om jouw droom te realiseren. Stap-voor-stap ontwikkel je je nieuwe bedrijf aan de hand van dit doe-het-zelf ondernemingsplan. Ook als je al lang voor jezelf werkt, geeft dit boek je een verfrissende kijk op jouw bedrijf en krijg je praktische handvatten om verder te gaan.

Wie zijn mijn klanten? Wat heb ik ze te bieden? Hoeveel kan ik verdienen? Hoe maak ik een begroting? Hoeveel belasting moet ik betalen? De meeste vragen waar je als ondernemer mee te maken krijgt, komen aan bod in deze geheel vernieuwde uitgave van coaching- en adviesbureau De Eigen Zaak. Daarnaast bevat het boek veel praktijk- en rekenvoorbeelden en een uitgewerkt ondernemingsplan. Op de bijbehorende website www.ikwerkvoormezelf.nl kan je aanvullende informatie vinden en staan kant-en-klare modellen, formulieren en checklists om te downloaden. Je kan hier gelijk mee aan de slag!

Wat Ik werk voor mezelf bijzonder maakt is dat het zo is geschreven dat het je alle ruimte geeft om de vertaalslag naar je eigen situatie te maken. Het gaat tenslotte om jouw droom, jouw toekomst!

Er is lesmateriaal voor het onderwijs beschikbaar: voor info www.de-eigen-zaak.nl. Groei en leer door te ondernemen!