Basisboek ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking 9789462365339

9789462365339-Basisboek-ondersteuning-aan-mensen-met-een-verstandelijke-beperking
ISBN: 9789462365339
Druk: 2
Uitvoering: Paperback
Uitgever: Boom Lemma Uitgevers

Basisboek ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking wordt 2 keer aangeboden op Bookmatch. En het Basisboek ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking boek is dit jaar al 4 keer verkocht. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van Basisboek ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.

Best buy
Nieuwprijs € 38.95 Tweedehands 34.49
Als nieuw
  • Je betaalt veilig aan Bookmatch via iDEAL iDEAL logo
  • Je bespaart € 4.46 op dit boek

  • Boek niet naar wens, stuur het terug.
  • 13097 klanten geven een 9.1 gemiddeld, en maar liefst 98% beveelt ons aan

Koop dit boek nieuw voor € 38.95
  • Wordt gratis verzonden op 27-5

Meer tweedehands aanbod Basisboek ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking

Klik op "Kopen" om Basisboek ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking in je winkelmandje te doen. Dit boek is dan een half uur voor je gereserveerd. Klik op "bieden" om met de verkoper van Basisboek ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking te onderhandelen over de prijs.

Staat van het boek
Als nieuw
1 week geleden aangeboden
Prijs (Incl. servicebijdrage en verzendkosten)
€ 34.49
Staat van het boek
Als nieuw
1 week geleden aangeboden
"inclusief website"
Verkoper
Annelies Henssen
Verstuurt meestal binnen 4 dagen
Prijs (Incl. servicebijdrage en verzendkosten)
€ 34.99

Nieuwe studieboeken

Staat van het boek
Nieuw
Aanbieder
Bookmatch
Gratis verzonden!
Wordt verzonden op 27-5
Prijs (Incl. Servicebijdrage en verzendkosten
€ 38.95

Meer over Basisboek ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking

In Basisboek ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking wordt de hedendaagse visie beschreven op het ondersteunen van mensen met een verstandelijke beperking. Het boek staat vol praktische informatie over de begeleiding van kinderen, volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. De auteurs schetsen de ontwikkeling in elke levensfase en gaan in op de verschillende vormen van ondersteuning en de methoden die hierbij ingezet kunnen worden. Ook zijn er verdiepende hoofdstukken met belangrijke thema's uit het werkveld, waaronder methodisch werken, kwaliteit en werken als professional in een professionele organisatie.

Wijzigingen ten opzichte van de vorige druk
Deze tweede druk is geheel herzien en geactualiseerd. Ook is een hoofdstuk toegevoegd over kinderen en volwassenen met een licht verstandelijke beperking.

Website met extra materiaal
Op www.basisboekondersteuningaanmensenmeteenverstandelijkebeperking.nl vind je onder andere begrippenlijsten, oefenopgaven voor studenten, en powerpoints en tentamenvragen voor docenten.
Doelgroep

Het boek is bedoeld voor studenten binnen het hoger sociaal agogisch onderwijs, maar is ook geschikt als naslagwerk voor professionals in het werkveld. Daarnaast geeft het boek andere betrokkenen, zoals familie van mensen met een verstandelijke beperking, meer zicht op wat er speelt in de ondersteuning van deze mensen.
Auteursinformatie

Lida Nijgh is orthopedagoog en was lang werkzaam als gedragsdeskundige in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Momenteel werkt ze als docent in het hoger beroepsonderwijs.

Mirjam Bogerd is orthopedagoog en heeft als begeleider en gedragsdeskundige ervaring in de zorg voor kinderen en volwassenen met een licht verstandelijke beperking.

Aart Bogerd werkte als begeleider, leidinggevende en bestuurder in de zorg voor mensen met een beperking. Hij is nu toezichthouder in de gehandicaptenzorg en jeugdpsychiatrie. Ook is hij als adviseur actief op het terrein van de Wet maatschappelijke ondersteuning.