Wiskunde voor bachelor en master 2 - Differentiaalrekening en integraalrekening 9789491764127

9789491764127-Wiskunde-voor-bachelor-en-master-2---Differentiaalrekening-en-integraalrekening
ISBN: 9789491764127
Druk: 1
Uitvoering: Paperback
Uitgever: Syntax Media
Koop dit boek nieuw voor € 30.00 € 28.50
5% korting?
  • Wordt gratis verzonden op 27-5

Nieuwe studieboeken

Staat van het boek
Nieuw
Aanbieder
Bookmatch
Gratis verzonden!
Wordt verzonden op 27-5
Prijs (Incl. Servicebijdrage en verzendkosten
€ 30.00 € 28.50

Wellicht staan deze boeken ook op je lijst


Meer over Wiskunde voor bachelor en master 2 - Differentiaalrekening en integraalrekening

Dit boek vormt met deel 1 de basis van de nieuwe serie `Wiskunde voor bachelor en master'. Beide delen bieden samen de basiswiskunde voor veel technische en exacte HBO-opleidingen en universitaire studies. Dit deel behandelt vooral de onderwerpen differentiëren, integreren, limieten, functies van meer variabelen en complexe getallen. Met dit zonder poespas geschreven boek kunnen studenten hun wiskundekennis vlot op het juiste niveau brengen. Het sluit aan op het wiskunde B-programma van havo en vwo voor wat betreft de onderwerpen differentiaal- en integraalrekening.

Door de heldere uitleg en tal van voorbeelden en opgaven kun je het boek zelfstandig bestuderen. De antwoorden van de opgaven staan achter in het boek.
Bij dit boek is ook een apart uitwerkingenboek leverbaar.

Met behulp van dit boek leer je hoe je in de praktijk met wiskunde omgaat; het bevat veel uitleg en weinig bewijzen in strikt wiskundige zin. Veel voorbeelden van het gebruik en de toepassing van wiskundige methoden zijn opgenomen, zowel uit de techniek als uit andere disciplines, zoals de economie.

Deel 2 van de serie Wiskunde voor bachelor en master biedt ook een uitstekende basis voor speciale onderwerpen die in de vervolgdelen aan de orde komen. Voor studenten met lacunes in wiskundige voorkennis is deel 1 van de serie beschikbaar. Beide delen sluiten naadloos op elkaar aan.