Tweedehands studieboeken - Bookmatch

Tweedehands studieboeken

Studeren kost geld, veel geld. Het is dan ook de moeite waard om te kijken waar je op zou kunnen besparen. Gelukkig ligt het antwoord voor de hand: op je studieboeken.

Je kan tot wel 90% besparen op tweedehands studieboeken

Voor een gemiddelde studie ben je zo�n 1000 euro per jaar kwijt aan studieboeken. Koop je alle boeken nieuw, dan ben je heel duur uit.�Koop je tweedehands studieboeken, dan kan je flink wat geld besparen. Bij elke boek op onze site zie je de besparen ten opzichte van de nieuwprijs. Soms is dat 25%, vaker 40% en het kan oplopen tot wel 90%! Het grote voordeel van tweedehands studieboeken zit 'm dus vooral in je portemonnee.

Tweedehands studieboeken verkopen

Ben je klaar met je studie? Heb je een blok/vak/trimester afgerond? Vaak heb je je studieboeken dan niet meer nodig. En eenmaal aan het werk zijn er nog maar heel weinig studieboeken die je nog eens inkijkt. Hangt wel een beetje van je studie af. Maar trust me� Wij raden je aan de studieboeken zo snel mogelijk tweedehands te verkopen. Direct na je studie zijn ze nog interessant voor andere studenten. Wacht je een paar jaar met verkopen dan is de kans groot dat er al een nieuwere druk op de markt en kan je je studieboeken slechter verkopen. Bijkomende voordeel van tweedehands studieboeken verkopen: geld voor leuke dingen en ruimte in je boekenkast.

studieboeken verkopen

De snelste manier om je tweedehands studieboeken te verkopen

Ben jij van plan je studieboeken tweedehands te verkopen?�Ga er dan niet in schrijven of strepen.� Wil je aantekeningen maken: gebruik een post-it. Opdrachten in het boek maken? Niet doen! Een schoon boek verhoogt de verkoopwaarde enorm. Wees eerlijk als je je boeken gaat verkopen: is je boek een keer verdronken in een regenbui? Dan is ie nog prima te lezen, maar vraag er niet meer de hoofdprijs voor en geeft het aan bij de verkoop. Toch aantekeningen/onderstrepingen in je boek? Het kan de koper natuurlijk enorm helpen dat je alle belangrijke passages al gehighlight hebt. Maar geef dat wel ff aan.

Zo koop je de goedkoopste tweedehands studieboeken

Bij Bookmatch proberen we je zo goed mogelijk te helpen bij het kopen van tweedehands studieboeken. Met een ISBN nummer kom je al snel uit bij het juiste boek met de juiste druk. Zet het boek op je Bookmatch Boekenlijst en je krijgt van ons een melding wanneer dat boek tweedehands wordt aangeboden. Je kan dan direct een bod doen op het boek. Ga onderhandelen, want daarmee krijg je vaak nog eens 20% van de prijs af.

studieboeken kopen


Lees ook:

Je tweedehands studieboeken nog goedkoper
Snel je studieboeken verkopen
De voor- en nadelen van 2ehands studieboeken